اصول کليدي نين جوتسو
نوشته شده توسط : حامد زیدآبادی

  
  اصول کليدي نين جوتسو
نيرنگ و شبيخون دو امر بسيار مهم براي نينجا ها است. نينجا ها سعي مي کنند تا دشمن را طورا بفريبند که تادر محاسبات و تصميم گيري ها دچار اشتباه مي شوند. نينجا ها هميشه سعي مي کنند که از تقدم و برتري دشمن جلوگيري کنند. نينجا ها در زماني که دشمن آماده نبود حمله مي کنند و دشمن را تحت فشار قرار مي دهند به صورتي که اورا به ضعف مي کشاندند.

بيشتر نينجاها تر جيح مي دهند که تنها کار کنند امادر شرايطي به صورت گروهي کار مي کنند. ترفند هاي عمده اي که اعمال خارق العاده ي او بر اساس آن شکل مي گرفت،سه دسته هستند:

1.نفوذ کردن

2.نامذئي شدن

3.گريختن

ترفند هاي نفوذ پذيري

اساس موفقيت نينجا ها اين است که به صورت پنهاني وارد قلمرو دشمن مي شوند و به دنبال جمه آوري اطلاعات،آتش سوزي،ايذا،تخريب،بي اثر کردن تدابير دشمن بود.

الف) سربازاني که از اربابان خود ناراضي بودند را پيدا مي کردند و براي خيانت به ارباب پول مي دادند.

ب) در معبد به دنبال کاري مانند سرايداري مي گشتند.

ج) به عنوان نينجا در مقابل ارباب آنها استخدام مي شدند.

د) از زني زيبا باي معاشقه با فرمانده دشمن استفاده مي کردند.

 

ترفند هاي نامرئي شدن

تاريکي بهترين دوست يک نينجا است. رعايت سکوت نيز به نينجا براي پنهاني او کمک بسياري مي کرد.

نينجا ها مي دانند که سربازان گارد وقتي به آتش نگاه کنند نمي توانند سريعا به تاريکي نگاه کرد. پس با ايجاد دگرگوني در آتش مانند پرتاب سنگ هاي مخصوص،آب مقطر(جديده ) و ... .

نينجاها ضمن استفاده از درختان وبوته ها از آن ها براي پنهاني خود استفاده مي کردند.

نينجا ها مي تواند در آب بدون ايجاد صدا با استفاده ازني مخصوص يا بدون آن مدت زيادي بدون صدا شنا کند.

علف هاي بلند پوشش بسيار خوبي براي مخفي شدن و حرکت کردن مورد استفاده قرار مي گرفت.

لباس،ابزار و سلاح ها

لباس نينجا از 4 تکه تشکيل مي شود:

1.بالا پوش 3.سربند يا عرق چين

2.پاي جامه 4.پاپوش

متداول ترين رنگ براي لباس نينجا زرشکي تيره بود. آستر اين لباس به طوري بود که بتواند به صورت دورويه مورد استفاده قرار گيرد و معمولا لايه داخلي آن به رنگ خرمالويي تيره ويا آبي تيره بود. اين رنگها به خوبي با تاريکي شب در مي آميخت و سبب مي شد که نينجا اگر نه کاملا ولي خيلي به سختي ديده شود.

بالاپوش و شلوار نينجا تعداد بسيار زيادي جيب دارد که نينجا بسياري از وسائل جورواجوري را درون آن قرار مي دهد.

نينجا ها بيشتر ابزار ها ووسائل مورد نياز خود را خودشان مي ساختند مانند: بمبهاي دودزا(من براي ساختش از شما کمک مي خوام در قسمت نظرات طرز ساخت اونو بگين ممنون ميشم )،بمب هاي ضد نفر،وسائل شنا،انئاع زهرها،وسلاح ها.

يکي از قسمت هاي البسه نينجا کفش او است. اين کفش هاي لا انگشتي سبک و بادوام،از کنف بافته شده بود و پاپوشي مناسب براي عمليات دشوار و خارق العاده بود. معمولا کفش ها از دو نوع تخت استفاده مي شود: يکي از اين تخت ها از جنس ابري و لاستيکي مانند است که براي اجراي حرکات او کشش مناسبي را فراهم مي کند و ديگري از جنس نخي و ابريشمي است که قدم هاي آهسته نينجا را به مراتب بي صدا تر ميکند. هر دو نوع تخت در کفش نينجا به کار رفته و کيفيتي مطلوب به اين کفش ها مي بخشد.

سربند نينجا نه تنها خطوط صورت او را مي پوشاند بلکه از آن استفاده هاي ديگري از آن مي کنند مانند: صاف کردن آب براي آشاميدن و همچون ماسک در مقابل دود استفاده مي شود.

نينجا ها براي عمليات خود از ابزار مناسب آن استفاده مي کنند.تجهيزات آبي يک نمونه از اين وسايل است،وسايل و ابزار صعود که نينجا ها به وسيله ي طناب و پنچه گربه استفاده مي کنند.

سلاح هاي نينجا

نينجا ها از تمام سلاح هايي که فکر آن را مي کنيد استفاده مي کند از قبيل شمشير،نانچکو،بو(چوب)،شورايکن و ... .

شمشير نينجا يکي از سلاح هاي منحسر ب فرد تلقي مي شود. شمشير نينجا در بيشتر مواقه کوتاهتر از شمشير دشمن بود و در اين حالت عضله هاي نينجا کشيده مي شد و دشمن کمتر در اين حالت مي توانست با او مبارزه کند.

غلاف شمشير نينجا،((سايا)) نسبت به تيغه ي شمشيري که در آن قرار مي گرفت بسيار بلند تر است. فضاي خالي انتهاي غلاف مي توانست با مواد شيميايي بخصوصي پر مي شود و در صورت لزوم به صورت تعقيب کنندهي نينجا ريخته شود و اورا براي زمان کوتاهي کور کند.

بو(چوب)

همه ي نينجا ها به اين نوع سلاح مهارت کافي داشتند. چوب وسيله ي بسيار موثري در جنگ با سلاح هاي تن به تن است.

معمولا چوب از جنس محکم وبه درازاي مناسبي انتخاب مي شود.

شورايکن مرگبار

يکي از مفيد ترين سلاح هاي نينجا شورايکن بود.تعداد بيشماري از اين سلاح وجود دارد. اين وسيلهي جنگي معمولا به صورت ميلهي درازي بود که از آهن ساخته مي شود.

نوع ستاره اي اين سلاح نيز وجود دارد.

نينجا ها شورايکن را طوري پرت مي کنند که در هوا بچرخد و به هدف برخورد کند.مهارت يافتن براي اين نوع شورايکن بسيار دشوار بود ولي اگر برخورد مي کرد تا عمق نفوذ مي کرد.

شورايکن ستاره اي نيز هنگام برتاب در هوا مي چرخد و چون تيغه هاي بسياري دارد(بسيار!! 5،6تا) ه راحتي به هدف برخورد مي کند اما عمق نفوذ آن کمتر از نوع ميله اي است.

در بعضي شورايکن هاي ستاره اي در وسط آن سوراخي وجود دارد که هنگام پرتاب صداي سوت مانندي ايجاد مي کند و وجود اين سوراخ باعث مي شود که از آن به جاي ميخ کش نيز استفاده شود.

حداکثر برد موثر شورايکن ها حدود 9 متر است،نينجا ها اکثرا 9 شورايکن همراه داشتند که در قديم اين تعداد عدد شانس آنها بود.
 




:: بازدید از این مطلب : 554
|
امتیاز مطلب : 206
|
تعداد امتیازدهندگان : 70
|
مجموع امتیاز : 70
تاریخ انتشار : 7 فروردين 1389 | نظرات (0)
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: